12/02/14 18:02
(http://pik.bg)

До 50 метра е видимостта на прохода Шипка

До 50 метра е видимостта на прохода Шипка

До 50 метра е видимостта на прохода Шипка. Това каза за Радио „Фокус” дежурният в Областно пътно управление – Габрово.

Температурата на въздуха тама е 3 градуса. Пътните настилки са мокри. „Отстранени са нападалите клони. Поради замръзването им, обстановката беше тежка и движението беше затруднено. Три пъти екипи на ОПУ разчистваха прохода”, обясни дежурният. Към момента движението там се осъществява нормално, остава забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 10 тона.

При нова падане на клони екипите на ОПУ - Габрово имат готовност да ги отстранят. На територията на област Габрово пътните настилки са мокри. Температурите са в интервала между 1 и 3 градуса. Видимостта е добра. Път III-5004 след пътен възел „Поповци” до кв. „Чехлевци”-ул. „Малина” е затворен за движение. Обходният маршрут е път II-44 и път III-4404 през град Габрово. На път Габрово-Дебел дял- в участъка от разклона за к.к. „Люляците” до с. Дебел дял се ограничава движението на моторни превозни средства заради пропадане на пътното платно. Обходният маршрут е Габрово-Гъбене-Музга-Дебел Дял.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване