12/02/14 19:45
(http://pik.bg)

Радан Кънев: Всички искаме мнозинството да остане

Радан Кънев: Всички искаме мнозинството да остане

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев очаква до края на седмицата да бъде намерено решение с Патриотичния фронт. Всички искаме мнозинството да остане, коментира той пред журналисти в парламента. Кънев посочи, че ще се търси решение, при което да останат и заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов, и областният управител на София-град Веселин Пенев.

Срещу назначенията възразиха от Патриотичния фронт и заплашиха да оттеглят подкрепата си за правителството. До края на тази седмица този въпрос ще бъде затворен, посочи съпредседателят на ПГ на РБ. Той коментира, че има много голямо напрежение сред националистките организации.

Той посочи, че има голямо напрежение и в редиците на Реформаторския блок заради избора на Слави Бинев за председател на парламентарната комисия по културата и медиите. Моментът е неподходящ за такива напрежения с оглед на политическия календар, посочи той и добави, че предстои приемането на един от най-тежките бюджети на държавата. Конфигурацията на мнозинството до голяма степен беше идея на Реформаторския блок, така че си носим отговорността, коментира още Радан Кънев по повод на думи на премиера Бойко Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване