12/04/14 18:02
(http://pik.bg)

Маргарита Попова връчва стипендии и отличия на студенти във Велико Търново

Маргарита Попова връчва стипендии и отличия на студенти във Велико Търново

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети Велико Търново и Елена утре, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Програмата на посещението предвижда вицепрезидентът да участва в тържественото събрание на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, където ще поздрави възпитаниците и преподавателите от висшето училище по повод Студентския празник 8 декември. 

По-късно вицепрезидентът Попова ще участва в церемонията, на която ще бъдат връчени стипендии и почетни отличия на студенти с отличен успех и високи постижения от Великотърновския университет. Вицепрезидентът ще участва в церемонията по връчване на дипломи на абсолвентите от висшето училище. 

Програмата предвижда още в град Елена Маргарита Попова да участва в юбилейния форум „Църквата „Св. Никола” – духовно средище на поколения еленчани”. Събитието е под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова и е по повод 210-годишнината от възстановяването на православния храм „Св. Никола“. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване