12/04/14 22:14
(http://pik.bg)

Мистерия с тежко пострадал пожарникар в Стрелча

Мистерия с тежко пострадал пожарникар в Стрелча

49-годишен пожарникар е пострадал тежко при рутинни дейностти в участъка в Стрелча, съобщиха от полицията. Единият му крак е с множество тежки фрактури и наранявания. Инцидентът е станал около 15 ч. в сряда.

Пожарникарят, чието име не бе съобщено, е бил транспортиран първоначално в болницата в Пазарджик, а оттам по спешност е закаран във ВМА в столицата, съобщава „24 часа”.

" Изясняваме какво точно се е случило. Пострадалият колега е бил сам в гаража на службата. Когато са го намерили е бил в шоково състояние и не е могъл да обясни как и какво конкретно е станало. След това е бил транспортиран в София. Докато не разговарям с него не мога да дам конкретна информация за инцидента. При всички случай обаче става дума за трудова злополука", обясни началникът на областната противопожарна служба в Пазарджик комисар Иван Панайотов.

По негова информация пострадалият пожарникар е стабилизиран. Лекарите във ВМА ще решат какво е нужно за адекватното му лечение след като изяснят цялостното му състояние.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване