12/04/14 18:13
(http://pik.bg)

Проблемите се решават с много ясен план и с много ясен график, категорична е Фандъкова

Проблемите се решават с много ясен план и с много ясен график, категорична е Фандъкова

Проблемите се решават с много ясен план и с много ясен график. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на София пред телевизия Европа.

Тя посочи като проблеми и климатичните промени като силните и обилни дъждове, които често са пречели на строителната програма по ремонтите в столицата.

„Въпреки всичко с много ясен план и добър контрол успяхме да завършим всички обекти, които бяхме планирали и започна тяхното изграждане през лятото,“ подчерта кметът на София и посочи като пример ремонта на моста по бул. „Цариградско шосе“ и две тежки кръстовища.

Йорданка Фандъкова изрази благодарност на всички хора, които са проявили търпение при неудобствата, които са им създали ремонтите. Тя посочи пуска на ремонтираните кръстовища на Семинарията и на „Лъвов мост“ като изключително важен за трафика в столицата, както и обновения булевард „Ботевградско шосе, който дава съвсем различен облик на тази част на София. Относно европейските пари, използвани в ремонтите, Фандъкова подчерта със задоволство, че общината не си е позволила спиране на европейските проекти въпреки спрените европейски средства по две от оперативните програми, пише агенция "Фокус".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване