12/05/14 12:50
(http://pik.bg)

Уникален Коледен концерт на открито в Бургас, Васил Найденов ще пее на „Тройката“ за Нова година

Уникален Коледен концерт на открито в Бургас, Васил Найденов ще пее на „Тройката“ за Нова година

Уникален Коледен концерт ще подари Община Бургас на всички жители и гости на града. За първи път той ще се проведе на открито – пред сградата на администрацията, информира "Флагман".

В него ще вземат участие Тони Димитрова, група „Петте сезона“, клуб „Сезони“, клуб „Морски песъчинки“, хор „Милка Стоева“, Мартин Йорданов и младият талант от „Гласът на България“ Иван Ченов. На площад „Атанас Сиреков“ ще се изявят също и музикантите от Бургаски духов оркестър и артистите от кукления театър в града. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Драганов.

Режисьор на представленията ще бъде известният бургаски композитор Стефан Диомов. Той предвижда сценография, изпълнена с много светлини и красота. Планира се не всички действия да бъдат на една единствена сцена, а да има участници и по съседните на Общината сгради.

Организаторите са наясно, че има опасност времето да бъде лошо, но предвид сценария, който се подготвя, концертът не би бил същия, ако се проведе на закрито. Различна ще бъде и самата атмосфера.

В Новогодишната нощ концертът ще започне в 22,30 часа. Мястото ще бъде площад „Тройката“. Пред бургаската публика ще се изявят големият български певец Васил Найденов, една от най-популярните групи Ice Cream, известният бургаски изпълнител Георги Дюлгеров и професионален ансамбъл „Странджа“.

През целия месец ще има различни коледни програми и изненади. Очаквайте още подробности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване