12/06/14 10:34
(http://www.klassa.bg/)

Подсъдим – съветник на Борисов!

 Автор: Григор Лилов

Росен Желязков отново се намърда във властта
Човекът, забъркан с най-голямата изборна измама, ще го съветва по административната реформа и електронното правителство

От днес съветникът на Бойко Борисов – Росен Желязков, встъпи в длъжност. Той ще отговаря за административната реформа (т.е. кадрите) и за електронното правителство.
Той е бившият главен секретар на първото служебно правителство на Плевнелиев и остана единствен подсъдим за Костинбродската афера с фалшивите бюлетини.
СТОП!
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!
Та нали тя беше насочена именно срещу ГЕРБ според всички медии, коментатори, анализатори, социолози, политолози, политици от партията на Борисов и т.н.

Но както винаги, времето е съдника и разбулва нелицеприятните истини.
Онази, която написах тогава и доказах с документите от договорите, които извадих – фалшификацията е подготвена именно в Министерския съвет. Най-малкото с това, че се пуска обществена поръчка за определен брой бюлетини, вкл. и във вестника на Европейския съюз, а после – вече без вестника на Европейския съюз, количеството им надхвърля разрешените от закона количества.
—————————————————————-
(цитат из моите постове от май 2012)
Договор_КостинбродДоговор МС- 83/24.04.2012 е в ръцете ми. Това е договорът между кабинета и “Мултипринт” за изборните бюлетини.
Подписан е от Ясен Петров Стефанов, гл. счетоводител на правителството и Росен Димитров Желязков – главен секретар на Министерския съвет.
Малко данни за него:
Роден е на 5 април 1968 г. в София, учил в 9-та гимназия (френско-испанската).
Оправил е войниклъка си в Учебния отдел на Военно-медицинска академия в столицата.
Една задължителна скоба: занимавал се е със специфична и засекретена дейност – като преводач на ранени бойци от партизанското движение в Латинска Америка и особено сандинисти от Никарагуа. Бил е преводач и на кубински полковник, който е ръководел тези бойци….
Пропускам пасажи и продължавам с поста си от 14 май 2012 г.
• в този договор КОЛИЧЕСТВОТО НА БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ Е ПОСОЧЕНО НА 8 343 000 БРОЯ. Броят на избирателите в списъците е 6 868 455.
• Т.е броят на бюлетините НАДВИШАВА с 21.46% броят на избирателите, въпреки че законът позволява до 10 на сто! Замислете се защо човекът на Бойко Борисов – дясната му ръка по време на мандата е поръчал такова огромно количество – равно на цялото българско население от годините на социализма, барабар с пеленачетата.
————————————————————–

Е, защо човек, който е бил ключова фигура при управлението на ГЕРБ, ще работи срещу ГЕРБ, запитах тогава.
Питам и сега – защо човек, който е подготвил изборна фалшификация срещу ГЕРБ и Борисов според тогавашните и сегашни тълкувания, ще става негов съветник?!
Перверзията в българския политически живот е пълна. Това назначение ясно показва, че Генералът-пожарникар е същата кукла на конци, в каквито обръща подчинените си. И съветникът му също е кукла на конци.
А кой дърпа конците? – Ами кукловодите! Защото при нормални партии и нормален политически живот подобни назначения са невъзможни. Този съветник е същият абсурд като правосъдния министър, крещял по площади, и медии, че Борисов и Цветанов са мутри, а днес отзовал се в тяхното правителство.
И да напомня моята тогавашна теза, подкрепена с три договора – за бюлетините, протоколите и печатите. Защото и протоколите бяха надпечатани над разрешеното от закона – но не в печатницата на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев, а в печатницата на депутата от БСП Петър Кънев. И изборните секционни печати по третия договор бяха над разрешените от закона количества – но във варненската печатница на ТИМ.
А най-отгоре стоеше бившата ДС (Държавна сигурност). Родът Бончеви освен бюлетини в друга печатница )Полбикарп) печаташе изборните книга и пликове.
И пак ще дам цитат от онези постове:
———————————————————————————–
Йордан и Красимир Бончеви са племенници на зам. шефа на УБО )Управление охрана и безопасност при комунизма, охранявало Тодор Живков) ген. Бончо Бончев, роднини с Екатерина Бончева (бивш активист на СДС, шеф на пресцентъра на синия Министерски съвет и т.н., и т.н.), а сега една от ръководителките на КОМДОС (Комисията за досиетата).
От другата страна е Панайот Бончев от БСП, дългогодишния кмет на район Изгрев, където е и бастиона на ДС – много от тоталитарния генералитет и кукловоди живеят именно там – в столичния квартал “Изток”.
Както знаят онези, които са чели „Тайният проект Бойко Борисов”, премиерът-пожарникар е роднина по майчина линия на Иван Славков – зетя на Живков и продукт на кръговете на ДС – „Монтерей” и „Банкя”.
———————————————————-
Накратко – назначението на разследвания Росен Желязков е поредното доказателство, че ни управлява безпардонна, брутална и особено нагла коалиция на различните управления на тоталитарната Държавна сигурност. Понеже “партията-майка” е нефела, няма кой да ги контролира и те се карат непрекъснато.
Те “гласуват” вместо вас кой да управлява днес, а кой – утре. С изборни машинации или с предизборни разкрития – според необходимостта и момента.
А политиците ни? Ами те са кукли на конци и умеят само да им козируват, дори когато се чувстват прецакани.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване