12/07/14 11:45
(http://pik.bg)

Откриха трима афганистанци, дошли с камион в село Градина

Откриха трима афганистанци, дошли с камион в село Градина

Трима граждани на Афганистан са установени около 16 часа на 6 декември в лознишкото село Градина – съобщават от ОДМВР-Разград.

След извършената проверка е установено, че 18-годишният А.Р., 29-годишният А.М. и 41-годишният Н.М. са без документи за самоличност и са незаконно пребиваващи в Република България. Тримата ще бъдат транспортирани до Център за временно настаняване. Предполага се, че мъжете са пристигнали в региона с товарен камион, чийто шофьор сигнализирал за срязан брезент на ремаркето след прибирането си от Турция на 5 декември вечерта.

Това не е първият случай на засечени нелегални чужденци в Лудогорието през последните месеци. През октомври афганистанец пристигна в региона по идентичен начин – чрез срязване на брезент на товарен автомобил, преди седмица петима пакистанци само потърсиха помощ в полицията, през август пък 20 сирийци са били установени в Лудогорието.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване