12/08/14 08:09
(http://pik.bg)

Зеленогорски: При избори през зимата България ще влезе в ужасяваща спирала

Зеленогорски: При избори през зимата България ще влезе в ужасяваща спирала

Три седмици преговаряхме с колегите от Патриотичния фронт, за да намерим едно балансирано решение. Предложението за преместване на новините на турски език от БНТ1 в БНТ2 е на Патриотичния фронт и за нас е един разумен компромис.

Това каза в сутрешния блок на БНТ съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Ако това бъде направено, то трябва да стане в съответствие със законите в страната. Това не означава нарушение на човешките права, добави той. Бих бил по-притеснен, ако се наложи да правим избори през зимата. За мен най-важното е да има стабилно мнозинство в българския парламент и да продължи да функционира. Европейската комисия вече даде достатъчно ясни сигнали, че подкрепя правителството, посочи Найден Зеленогорски.

Не бих си помислял какво ще стане, ако кабинетът падне и има избори през зимата. Това ще бъде една ужасяваща спирала, от която България няма да може да излезе. Хората трябва да осъзнаят цената на компромиса, каза още съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване