12/08/14 11:42
(http://pik.bg)

ПФ настояват да се търси наказателна отговорност за разходите по "Южен поток"

ПФ настояват да се търси наказателна отговорност за разходите по "Южен поток"

Днес стана ясно, че по проекта на "Южен поток" не само, че няма да имаме никакви приходи, а България трябваше да плащат едни сериозни суми. Предлагам да се търси отговорност на хората, подписали тези документи. Още повече, че по проекта досега бяха изхарчени огромни средства.

Това каза депутатът от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров от парламентарната трибуна. "Официално страната ни е не уведомена от Русия за спирането на проекта. Днес пред нас стои въпросът по какъв начин ще бъдат защитени интересите на българския народ. Ще позволи ли България да й бъдат извивани ръцете, за да обслужва чисто частни корпоративни интереси?", питат патриотите.

Байрактаров отбеляза, че руските медии са изнесли информация, че разтоварените тръби у нас са предвидени за други проекти. Нещо повече появяват се рискове, че този проект ще последва съдбата на проекта АЕЦ "Белене" и ние да плащаме неустойки. Заради това призовавам премиерът да потърси отговорност от виновните

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване