12/09/14 08:32
(http://pik.bg)

Журналисти: МВР има информация за Петко Сертов и скоро ще я съобщи

Журналисти: МВР има информация за Петко Сертов и скоро ще я съобщи

Петко Сертов е бил безработен от 1 година. Той е много обран човек, но много информиран. МВР явно има ясна информация какво се случва и сигурно ще го съобщят, поне това стана ясно от думите на вътрешният министър Веселин Вучков. Това заяви Силвия Великова, журналист, в ефира на Би Ти Ви по повод мистериозното изчезване на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов.

Според нея е много важно да се види на кого е дал или трябвало да даде изтеглените от сметката му 8000 лева и дали вътре в нея е имало повече пари.

По думите й не е ясно какво се случва и дали става въпрос за престъпление. „ДАНС е служба от която всички разчитат да им дава информация”, каза още тя.  

„Всички реформи в службите явно се извършват не за да работят те добре, а за да бъдат употребявани”, коментира още Великова.

„Петко Сертов е много осведомен човек, той се е движил без охрана. Но информацията, която носи в себе си, е достатъчно важна”, коментира  журналистът Явор Дачков . По думите му той не е участвал в никакви лагери, а това го е правило независим носител, който е опасен.

Според него Сертов е бил специалист по наркотици и изчезването му прилича на това на братя Галеви.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване