12/09/14 10:51
(http://pik.bg)

Извращение! Деца изнасилиха коте в Бургас

Извращение! Деца изнасилиха коте в Бургас

Деца са се гаврили брутално с малко коте - животинчето е изнасилвано с твърди предмети в продължение на седмица, пише в. "България днес".

Извращението е станало в Бургас и случаят съвсем не е изолиран: активисти твърдят, че малтретирането на животни е станало ежедневие в морския град.

Историята на Пупи започва да се разплита, след като групичка деца захвърлят котето пред павилион за вестници, разположен близо до едно от най-старите бургаски училища "Братя Миладинови".

Продавачката познавала хлапетата на по 9-10 години по физиономии, защото често се въртели в района. Котето била виждала преди, но седмица по-рано то изчезнало. Жената забелязала, че животинчето накуцва и залита и веднага сигнализирала активисти, грижещи се за малтретирани животни.

Продавачката разтревожена съобщила, че нещо виси от гениталиите на животинчето. То веднага било взето и тогава станало ясно извращението. Продължително време котето било насилвано вагинално и анално, вероятно с тояга. Зорница Атанасова и Неда Недина от местна организация за защита на животните обещали да занесат котето на ветеринар: "От няколко месеца в Бургас е истински ад. Подобните случаи са стотици", обяснява Недина. Вчера спасителките на Пупи, както е кръстено котето, го занесоха на ветеринар. Молят се животинчето да живее и се надяват подобни извращения да спрат.

"Трябва да разберем къде са учили тези деца, за да разговаряме с директора. Ще разлепим снимки на животното. Ще сигнализирам инспектората и полицията", обяснява Неда Недина. И продължава с подобни истории. "Мъж на 60 години зазида в мазето си няколко котета. Сега трупчетата им се виждат през прозореца.

Съседите обаче се страхуват от него и не искат да свидетелстват. Онзи ден видях деца да се опитват да взривят малки, като хвърляха пиратки в котило. Други стреляха по животни. Масово се насъскват кучета, за да разкъсват котки. Полицията не ни съдейства, когато искаме да предоставим някакви данни, защото ни искат трите имена на извършителя" - казват защитничките на животните.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване