12/10/14 08:49
(http://pik.bg)

Затворен е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса

Затворен е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса

Затворен за движение е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса. Това каза за Радио „Фокус” дежурният от Областното пътно управление-Смолян.

Сигналът е получен в службата през нощта. За пътуващите по това направление трябва да използват обходен маршрут, който е Баните – Стоянов мост – разклон Черна – Смолян. Вече има екип на място, който разчиства пътното платно, но срутената маса е доста голяма като количество и ще изисква време за разчистването на пътното платно. Останалите пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Температурата на въздуха е от минус 1 до 6 градуса.

Времето е облачно, в някои части на областта превалява слаб дъжд, на места видимостта е намалена, а пътищата навсякъде са мокри и хлъзгави. Заради дъждовното време и пресечения релеф на региона, остава повишена опасността от падащи камъни по пътните настилки по всички направления в областта. В Смолян автомобилният трафик е интензивен в сутрешните часове. Натоварено е движението по централния бул. „България” и прилежащите към него улици и кръстовища, но задръствания не се образуват.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване