12/10/14 18:02
(http://pik.bg)

Методи Андреев замеси Русия и ДПС в изчезването на Петко Сертов

Методи Андреев замеси Русия и ДПС в изчезването на Петко Сертов

Аз смятам, че Петко Сертов е бил в сериозен конфликт с олигархичния кръг на ДПС и не е одобрявал искането на Станишев за допускане на хора от ДПС по високите етажи на властта.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ депутатът от ГЕРБ Методи Андреев. Припомняме, бившият шеф на ДАНС е в неизвестност от миналия петък. Андреев недоумява защо в издирването на Сертов се е включил Интерпол.

„Интерпол, знаете, че включва в търсенето по искане на службите, когато службите имат информация, че въпросният е напуснал държавата. Те сигурни ли са?“, запита Андреев. По думите му Петко Сертов е деликатен човек, високообразован, владее три западни езика и не би посегнал на живота си.

„Той не си е взел телефона, за да не бъде проследен. Но се говори, че си е взел личното оръжие и международния си паспорт“, коментира депутатът. Според него всичко това, което се случва показва колко немощни са българските служби. Той обаче заобиколно свърза изчезването на Сертов с неразвиването на находищата на нефт и газ, предложени ни от Русия. „В интерес на това да се дестабилизира това управление са ясни всякакви мистерии“, посочи Методи Андреев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване