12/14/14 14:04
(http://www.klassa.bg/)

Банско откри ски сезона по европейски

 Реномираният ски сезон Банско-визитната картичка на България за ски спорта,придобил известност и по Света официално даде старт на новия ски сезон 2014/2015,информират от ПРофайл.

Късно вечерта домакин на коктейлната вечер по повод началото на сезона бе Бурхан Ремутлу, собственик на 5 звездната корона в полите на Пирин – Regnum и заедно със своя екип посрещна  едни от най-големите имена в туристическия бизнес, собственици на хотели,къщи за гости и луксозни комплекси.

Предприемачът Малин Бистрин, председател на туристическия бизнес в

Банско (зимната ски  столица на Балканите ) приветсва вип гостите и пожела повече от успешен сезон и много богати и доволни клиенти.

За да уважат събитието в Regnum тук дойдоха кметът на Банско Георги Икономов,изпълнителния директор на Турските авиолинии  за България

Дженк Оджал, Румен Калайджиев – собственик на хотел Езерец,Благоевград,Атанас Лазаров-агенция за публични комуникации,Октай Илиев – притежател на верига  от спа центрове Измира СПА, инвеститори от Истанбул и Атина,Таня Думан-собственик на турски ресторант Тюркоаз,изпълнителя Килан,както и г-н Стоян Стоянов-клуб хотел Мурите Разлог.

През 2015 ски столицата на Балканите ще бъде домакин на Balkans  music festival,традиционния джаз фест,множество ски състезания и много други изненади.

 

„Влез в отбора на шампиона“

бе нова концепция – отборно състезание между три отбора по 15 човека, водени от своя капитан - една от трите ски легенди: Стефан Еберхартер, олимпийски и 3-кратен световен шампион; Марк Жирардели, петкратен носител на Световната купа; и Петър Попангелов, 26 пъти шампион на България, с 27 победи във ФИС. Любителите на ските през деня на Бъндеришка поляна се включиха в приключенско състезание с голямата награда чисто нов автомобил Ауди.




"ПРофайл - Европа" 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване