12/14/14 20:56
(http://pik.bg)

Майката на изнасиленото дете от Дебелт иска 12 години затвор за насилника му

Майката на изнасиленото дете от Дебелт иска 12 години затвор за насилника му

Майката на изнасиления Гошко от Дебелт ще иска най-тежкото наказание за насилника на сина си. Донка се надява, че циганинът Асен ще лежи в затвора поне 12 години за гаврата с петокласника, призна самата тя. Жената вече е предприела необходимите действия да намери адвокат, който ще й помогне безвъзмездно и ще поеме случая с Гошко, пише faragency.bg.

Тя споделя, че синът й все още не може да се възстанови психически от преживения стрес. 12-годишното българче беше заключено в училищната тоалетна и брутално изнасилено от осмокласника Асен. Детето беше прието в бургаската болница с разкъсвания на ануса, а в момента е настанено в Центъра по обществени грижи, където ще остане за месец. Всеки ден по няколко часа с него ще работи психолог, като за целта ще се използва специална зелена стая, изградена за работа с малтретирани деца.

Нещастията за семейството на Донка не спират дотук, след като в петък баба й почина от инсулт. Възрастната Донка е научила последна за издевателствата над правнучето си и не могла да преживее вълнението.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване