12/16/14 13:56
(http://pik.bg)

Борислав Гуцанов: Създаваме фонд за подпомагане на талантливите деца на Варна

Борислав Гуцанов: Създаваме фонд за подпомагане на талантливите деца на Варна

Създаваме фонд за подпомагане на талантливите деца на Варна. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов, който е един от инициаторите на благотворителната кампания в подкрепа на талантливите деца на Варна заедно със сдружение „За младите с любов”, предаде "Фокус".

В навечерието на Рожденственските и Новогодишни празници Общинският детски комплекс във Варна получи като дарение пиано, закупено със средствата, набрани чрез кампанията в подкрепа на талантливите деца на Варна. Борислав Гуцанов посочи, че трябва да се помага на талантливите деца, особено на талантливите деца на Варна.

„Това не е тази Варна, която аз познавам от преди години, а децата не са по-малко талантливи от нашето време. Напротив, смятам, че всяко следващо поколение е много по-образовано. Държавата и градът са в тежко състояние, затова би било чудесно повече хора да помагат на талантливите деца, тъй като те са бъдещето и перспективата на държавата”, допълни Борислав Гуцанов. По време на първия благотворителен концерт в подкрепа на талантливите деца на Варна с участието на Валя Балканска са събрани 5000 лева. Дареното пиано е на стойност около 2000 лева, с останалите средства предстои да бъдат направени и други дарения. Следващата проява в подкрепа на децата ще бъде заедно с Нешка Робева на 30 януари. „Водим разговори със Светлин Русев и евентуално Стефан Данаилов, които също да се включат подобни инициативи, за да можем наистина да сме полезни на варненските деца”, допълни Борислав Гуцанов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване