12/16/14 10:09
(http://pik.bg)

Зарадваха социално слаби деца и възрастни с театър

Зарадваха социално слаби деца и възрастни с театър

„Коледа не е само ден за подаръци... Коледа е големият ден на раждането на Исус". Тази истина бе представена с кратки театрални сценки, от хората с големи сърца от Фондация „Мисия без граници".

Доброволците гостуваха в навечерието на коледните празници на децата от Дневен център „Слънчев ден" и на порасналите от Дневния център за възрастни с увреждания в град Симитли, пише "Стандарт". Театрални сценки, пресъздаващи традицията и духа на християнския празник, бяха представени пред хлапетата. А възрастните чуха песни в македонски ритъм, но с категорично поучителни послания и притчи за доброто. И като на всеки празник – и този не мина без подаръци. Децата получиха много лакомства, играчки и занимателни игри от гостите, а те от своя страна ги дариха с ръчно изработени коледни и новогодишни подаръци.

Атмосферата бе повече от празнична, всички греещи погледи и туптящи сърца от вълнуващата среща показваха, че и тези хора искат внимание и имат нужда от малки жестове на добро.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване