12/16/14 04:46
(http://www.klassa.bg/)

Красимир Шолеков, победител в онлайн състезанието на Muskuli.com

 Победителят Красимир Шолеков е на 22  години от град Ловеч, но от няколко години живее  и учи в София. Зодия Козирог.
От съвсем малък се занимава със спорт, тренирал е  футбол няколко години в Академията на Литeкс Ловеч, но поради контузия , прекратява с футбола. Като цяло това, че тренира футбол му дава една добра основа, тяло му се развива в голяма степен. Както повечето тийнейджъри Краси Шолеков се пали по фитнеса от гледане на клипчета в интернет. От 7-8 години се занимава с това, което наистина ми доставя уводолствие. Отначало започва с така популярния Street Fitnes, но слоро след това се насочва към фитнес залата и по силовите тренировки.
През 2012 година участва в българското издание на интернационалния конкурс за мъже модели  Mahhunt Bulgaria и си тръгва с отличието - "Тhe Best Body".
"Искам да благодаря най-вече на семейството ми - майка ми, баща ми и брат ми, които са винаги до мен и ме подкрепят за всичко. Също така на приятелите ми, без, които нямаше да успея, нямаше да съм това, което съм в момента!"- споделя благодарностите си Краси.

ЗА КОНКУРСА: 
Muskuli. com е страница за фитнес и здравословен начин на живот.  В продължение на 1 месец в онлайн конкурса участие взеха 93 момчета и 10 момичета от цялата страна. 
В продължение на месец Краси Шолеков активно взима участие и не след дълго съвсем заслужено печели първото място и наградата плюс суплименти на стойност 2000 лв. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване