12/17/14 10:27
(http://pik.bg)

Шофьори алармират за опасни пътни участъци в Пазарджишко

Шофьори алармират за опасни пътни участъци в Пазарджишко

Полицията в Пазарджик сигнализира Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) за опасни участъци на територията на региона. След обилните валежи през миналата седмица бяха констатирани няколко случая на паднала скална маса с различен обем върху пътното платно в района на дефилето Варвара – Велинград, съобщават от полицията.

В резултат на това има и предизвикани пътни инциденти, без пострадали хора, но с материални щети по автомобилите. Пътят бе временно затворен до неговото почистване и обезопасяване.

В тази връзка по предложение на сектор „Пътна полиция” директорът на полицията Йордан Рогачев е подписал писмо до Агенция „Пътна инфраструктура” с апел да се извършат спешни дейности за укрепване на скалните скатове в най-рисковите участъци по протежение на пътя Варвара-Велинград.

Сектор „Пътна полиция” е сигнализирал АПИ и за лошото състояние на хоризонталната пътна маркировка в участъци от АМ „Тракия”, главен път I-8 /Пловдив – Пазарджик - Белово/ в участъка от 147-ми до 206-ти километър, както и за отсечката Белово-Юндола.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване