12/18/14 18:09
(http://pik.bg)

Бареков: Шестимата депутати от ББЦ не са подкрепили Закона за МВР

Бареков: Шестимата депутати от ББЦ не са подкрепили Закона за МВР
Приятели, възмутен съм от публикациите в Медиапул, че депутатите на Бареков от Български демократичен център са подкрепили Закона за МВР, предложен от ГЕРБ и Цветан Цветанов. Искам ясно да подчертая и то не за първи път, че БДЦ е съюз между три партии и като капак на всичко един „независим“ депутат. Цифром и словом депутатите от моята партия ББЦ са 6-има души, които днес бойкотираха това гласуване и не влязоха в пленарната зала. Това написа на личната си страница във "Фейсбук" Николай Бареков.
"Останалите депутати, заедно с независимия, са подкрепили този закон. Нека недоброжелателните медии не ми приписват още един пореден „грях“. Моята лична позиция, както и на депутатите от ББЦ, е че изборът е еднакво лош и в двете посоки - между закон, който ще даде МВР отново в ръцете на г-н Цветанов и системата, наследена от кабинета Орешарски и модела „КОЙ“, изтъква лидерът на ББЦ.

В края на краищата нашите депутати от Центъра са демократи по душа и не всеки път е възможно да гласуват единно. Затова упражняват вота си по своята собствена съвест. А нека избирателят да преценява кой - крив, кой – прав, по-сетне, завършва Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване