12/18/14 19:33
(http://www.klassa.bg/)

Премиерната поредица „Легендарни американски коли” отвежда автомобилните ентусиасти на неповторимо пътешествие

 В новата поредица „Легендарни американски коли трикратният НАСКАР шампион Рей Евърнхам обикаля страната в търсене на автомобили, които са изиграли съществена роля за формирането на националната идентичност на американците. Вълнуващото му начинание започва по Discovery Channel на 20-и декември, събота, от 19:00 ч.. В „Легендарни американски коли” зрителите ще научат повече за автомобилите, оставили неизличим отпечатък върху историята и традициите в САЩ - от началото на състезанията с коли през 20-ти век до автомобилите, определящи калифорнийската култура през 50-те и 60-те, и драгстерите на 70-те. Премиерната поредица се посвещава на съкровищата на четири колела, които продължават да бъдат определящи за културното наследство на Америка.

В премиерния епизод на „Легендарни американски коли” водещият Рей Евърнхам се среща със световноизвестния сърфист и водолаз, Леърд Хамилтън, за да разкрият историята на една от емблематичните за сърфистката общност коли - Woody Wagon, който служи за пренасяне на екипировката на сърфистите. В следващите епизоди поредицата отправя поглед към механиката на автомобилите с режисьора Рон Хауърд, известен с продукциите „Развитие в застой”, „Шифърът на Леонардо”, и „Аполо 13”. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване