12/18/14 10:27
(http://pik.bg)

Херо разкри причините заради които отряза "Левски"

Херо разкри причините заради които отряза "Левски"

Димитър Димитров даде пресконференция, на която обясни своята гледна точка за пропадналото му завръщане в Левски. Херо заяви, че се е почувствал нежелан и не са му били позволени неща, които са били позволени на Пепе Мурсия през лятото.

"Виждах и усещах, че съм нежелан в този клуб. Мога да ви кажа хиляда неща, които са ме накарали. През лятото за Мурсия можеха да се освободят 15 и да се вземат 10 футболисти. Сега на мен не ми бе позволено. На тази база взех своето решение. Смятам, че присъствието ми е безпредметно и няма с какво да помогна.

Казах, че не желая на всяка цена да се връщам в Левски. Левски е институция и винаги трябва да се бори за титла и купа. Георги Иванов е най-малко виновен в тази ситуация. Усещах посланията и виждах за какво става въпрос. Със своите действия може би ще засегна милиони левскари, но предпочетох да бъда честен.

Любовта към даден клуб и отговорността нямат нищо общо. Аз съм левскар от дете. Нямахме комуникация. Не съм докарвал нито Амари на проби, нито Жужо. При мен селекцията щеше да струва 0 лева. Не съм бил поканен и няма как да отида да се снимам за календара", каза Херо.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване