12/24/14 10:55
(http://pik.bg)

Безобразие! Циганин се изгаври брутално със спешен екип

Безобразие! Циганин се изгаври брутално със спешен екип

Циганин от Бяла Слатина се изгаври с екип на Спешния център в града, а ченгетата го глобиха с три бона глоба, пише Bnews.bg.

Засега обаче той няма да плати и лев, защото районният съд я отмени. Според магистратите актът не бил съставен правилно.

Сюжетът, за който става дума, започнал доста куриозно. Преди около месец мургавият млад мъж видял случайно линейка в ромската махала и решил да я ползва като такси. Той помолил шофьора да го „хвърли” до центъра, но линейкаджията въобще не се навил. И тогава историята станала коварна. Ромът незабавно решил да си отмъсти.

Той се обадил на телефон 112 и уж разтревожен разкрил пред диспечерите, че из квартала се движи на зигзаг линейка с пиян екип, който вместо да си върши работата, е опасен за обитателите на махалата.

След тревожния сигнал веднага била направена проверка, твърди "Монитор". Пристигналите на мястото полицаи накарали линейкаджията и фелдшера да надуят дрегера за резил на цялата махала. Апаратът обаче показал, че двамата са напълно трезви.

Тогава на свой ред униформените решили да санкционират циганина за подаване на невярна информация на телефона за спешни повиквания. Полицията му издала наказателно постановление за 3000 лева, но ромът го обжалвал. При това успешно, поне на първа инстанция, откъдето отменили акта. Сега определението на районния съд може да се обжалва в 14-дневен срок.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване