02/17/15 08:47
(http://noresharski.com/)

Номерата, научени в ДС и репресивния апарат от вашите лидери, съпартийци, близки приятели, няма да минат

снимка: bTV

снимка: bTV

Господин Йордан Цонев,

Извинявам се за нощта на 23 срещу 24-и юли, тъй като имах неблагоразумието на попадна на пътя на вашия Бял автобус. Бях там и видях с очите си точно какво се случи.

Няма да забравя този свой рожден ден.

Благодарение на храбрите служители на МВР, които охраняваха вашия Бял автобус, за цял живот ще пазя видим белег на горната си устна – разцепен от храбър полицейски щит, във ваша защита. Надявам се, че вие не сте пострадал при агресията, стоварена от политически мотивирани полицейски командири върху главите на невинните граждани, дошли да протестират срещу безотговорното харчене на държавни пари от нагли политици, като вас.

Извинявам се, че след това бях изтипосан в контролирани от вашия съпартиец – и близък приятел – Делян Пеевски – медии, не защото бях протестирал с разцепена устна, а защото си бях позволил да говоря за това публично.

Извинявам се, че гледах глуповатото шоу с небелите автобуси. Видях по улиците на града отчаяни и гладни хора, които вие докарахте от робските вилаети, в които разпореждате. Видях как насред Орлов мост лидерът на вашата партия – Лютви Местан – целуна председателя на партията, която сега вее знамената на проруските сепаратисти и зове към война и ненавист срещу Европа и европейските ценности.

Извинявам се, че се опитвах, заедно с хиляди други граждани, да ви спра да не обирате България със същата тази партия, докато вие и контролираното от вашите партии правителство на Пламен Орешарски буквално се опита да продаде България на поредния вманиачен близкоизточен диктатор.

Извинявам се, че търпяхме полицейския бой, за да защитим своята страна от вас и подобните вам корумпирани политици.

Извинявам се, че не ви дадохме предтекст да извадите водните оръдия, да заредите патроните, да продължите да безчинствате върху граждани цяла нощ, както и всички следващи нощи и дни, когато вие и платените от вас провокатори, манипулатори и експерти обясняваха как в страната се възцарява метеж.

Извинявам се, че не ви дадохме да си поиграете с нашите най-големи граждански страхове.

Извинявам се, че няма да ви позволим да си играете на война, както на етническа основа, така и на религиозна, псевдославянска и друга основа. Номерата, научени в ДС и репресивния апарат от вашите лидери, съпартийци, близки приятели, няма да минат. Времето ви свърши.

Затова всъщност ви се извинявам.

Виктор Димчев, белязан във ваша защита

The post Номерата, научени в ДС и репресивния апарат от вашите лидери, съпартийци, близки приятели, няма да минат appeared first on Noresharski.com.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване