03/31/15 18:22
(http://www.cross-bg.net/)

Бивш депутат от "Атака" купи къща от Ирена Кръстева

София /КРОСС/ Фирмата "Грийнлайф Сити" ЕООД на бившия депутат от "Атака" Николай Пехливанов е купила триетажна къща в центъра на София от фирмата на Ирена Кръстева "Балканска медийна компания" ЕАД. Сделката, която е на стойност 2.34 млн. лв., е станала преди седмица. Същият ден имотът е бил ипотекиран в "Булбанк" за 1.5 млн лв. Това показа справка в Имотния регистър.
Имотът се намира в района на ул. "Оборище" (на ъгъла на ул. "Асен Златаров" и "Върбица") в София. Фирмата на майката на депутата от ДПС Делян Пеевски продава освен къщата на три етажа (всеки от които е средно по 150 кв.м.), така и земята под нея, която е с площ от 400 кв.м.Имотът е собственост на "Балканска медийна компания" от началото на 2012 г., когато е купен за 1.89 млн. лв. от друга фирма. На 17 март 2014 г. къщата и парцелът са ипотекирани от фирмата на Ирена Кръстева за 6.4 млн. лв. в Корпоративна търговска банка. Два месеца по-късно КТБ е поставена под особен надзор. В края на 2014 г. ипотеката върху имота е заличена от Имотния регистър. Това става по искане на квесторите Станислав Лютов и Елена Костадинчева, които уведомяват Агенцията по вписванията, че изтегленият девет месеца по-рано кредит от 6.4 млн. лв. е изцяло погасен
Публикувана на 03/31/15 18:22 http://www.cross.bg/mediiina-irena-krusteva-1459166.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване