03/31/15 19:24
(http://www.klassa.bg/)

„Да продадеш колата си” се отправя към САЩ в търсене на легендарни автомобилни шедьоври

 Автомобилните легенди Майк Брюър и Ед Чайна поемат най-големия риск в своята кариера – създават магазин в сърцето на най-вълнуващия и конкурентен район в автомобилния бизнес на планетата: Западното крайбрежие на САЩ. Те ще търсят, купуват, възстановяват, тестват и продават осем автомобилни гиганти в САЩ – но това не са само американски коли. Вълнуващият 12-ти сезон на „Да продадеш колата си” се завръща по Discovery Channel на 4-и април, събота, от 20:00 ч.

Ед и Майк забелязват, че американските коли винаги привличат интереса на зрителите, след като имат зад гърба си повече от 100 основно ремонтирани  автомобила в гаража на „Да продадеш колата си”. Феновете, жадни да научават нови и любопитни факти за американските легенди в областта на автомобилостроенето ще се насладят на редица автомобилни шедьоври, известни с характерния звук на двигателя и високата скорост, която развиват за секунди.

 

В новия сезон поредицата „Да продадеш колата си” Майк пресича САЩ от Чикаго до живописната Южна Калифорния, за да открие превозни средства, които се нуждаят от сериозно внимание, преди да се върне в работилницата на Ед. Опитният търговец и механик договаря продажбата им с трудни клиенти и се среща с едни от най-големите фенове на американските автомобилни концерни в света. След като колата е завършена, е време да се отправи на път за вдъхновяващ пробен пробег по невероятни пътища, специализирани тестови писти и класически автомобилни събития. Където и да е, пробното пътуване дава възможност на зрителите да се насладят на чисто автомобилните елементи на предаването и да надникнат в света на класиката, както и да чуят какво мислят Майк и Ед за постигнатото от тях. Едва тогава автомобилът най-накрая е продаден на развълнуван нов собственик.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване