03/31/15 15:11
(http://pik.bg)

КЗК отмени решение за избор на изпълнител в обществена поръчка на МЗХ

КЗК отмени решение за избор на изпълнител в обществена поръчка на МЗХ

Комисията за защита на конкуренцията отмени решение на министъра на земеделието и храните, за класиране на участниците и избор на изпълнител за възлагане на обществена поръчка.

Обществената поръчка е с предмет "Услуги за извършване на технически дейности за поддържане на картата на възстановената собственост – КВС, /до предоставяне на поддържането на КВС на АГКК по реда на ЗКИР", разделена на двадесет обособени позиции, открита с Решение № РД52-46 от 18.06.2014г., в частта по позиция 11: Съдебен район Бяла (общ. Бяла, Борово, Две могили, Ценово), информират от КЗК.

По жалбата на "Строител" ООД проучването установи, че при оценяване по подпоказател "разпределение на дейностите на специалистите в екипа/екипите, техника и автомобили, които участникът ще ползва за изпълнението на поръчката" оценителната комисия е изложила мотиви, които не отговарят на съдържанието на подпоказателя. В този смисъл оценяването се явява немотивирано и не дава яснота кой участник в каква степен ще изпълни изискванията на възложителя по отношение на техническите дейности за поддържане на картата на възстановената собственост (КВС) в съдебен район Бяла.

КЗК връща процедурата от етап разглеждане и оценяване на техническите предложения на участниците по обособена позиция 11 в съответствие с изискванията на закона и мотивите в решението. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване