03/31/15 13:26
(http://pik.bg)

Няма опасност от воден режим в Радилово

Няма опасност от воден режим в Радилово

В петък беше подписан акт 16 за целия проект за изграждане на водопровод и канализация на село Радилово, община Пещера, и пречиствателна станция, която ще обслужва и съседното село Капитан Димитриево, каза кметът на пещерското село Радилово Елена Рядкова предаде "Фокус".

„Някои хора от селото, включително и бившият кмет изразиха опасения, че ще бъде спряна стопанската вода, когато се пусне пречиствателната станция. Върху мен не е упражняван натиск да спирам стопанската вода и това няма как да се допусне“, коментира Рядкова. Тя каза, че в никакъв случай хората от Радилово няма да бъдат поставени пред избор дали да имат стопанска вода или да работи пречиствателната станция. Рядкова бе категорична, че няма опасност от воден режим.

„Откакто ползваме новия водопровод, повече от година и половина, не сме имали нито един ден, в който да нямаме вода и да сме на режим. Това, което става с пречиствателната станция, не е наша работа. Ако действително влиза по-чиста вода, както се твърди, си има регулатори, които да следят за това и да предприемат необходимите действия“, каза още кметът на село Радилово. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване