03/31/15 19:08
(http://www.klassa.bg/)

Сръбската прокуратура погна пловдивска компания, смятана за пирамида и у нас

 Сръбските власти започнаха разследване на пловдивската компания Saveway, занимаваща се с мрежови маркетинг, която развива своята дейност и в съседна Сърбия от година. Компанията е добре позната у нас, сериозно критикувано от обществото и медиите и санкционирана от Комисията за защита на потребителите за пирамидални продажби. През последните месеци в Сърбия са регистрирани множество жалби от клиенти, които твърдят, че са излъгани от  финансовата схема Saveway, която обещава бързо забогатяване срещу малка инвестиция.

Основателите на компанията твърдят, че бизнес моделът на компанията е изграден на мрежовия маркетинг и че използват американски опит, но всъщност обещанията за бърза печалба без много работа и изискванията за входна такса силно напомнят за пирамида.

Припомняме, че първоначално компанията стартира с името Save Company International( SCI), но през 2014 година смени своята собственост, седалище, както и името си на Saveway.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване