03/31/15 01:45
(http://pik.bg)

Стойков: "Златната игла" се превърна в най-ценностната награда за мода и стил

Стойков: "Златната игла" се превърна в най-ценностната награда за мода и стил

21 години откакто съществува "Златната игла" са сериозен период от време на изпитания, време, през което "Златната игла" се превърна в най-ценностната награда за мода и стил в България. Това заяви проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода по време на церемонията по наградите "Златна игла" 2015 г.

"Наши дизайнери са ми казвали, че толкова са искали да получат "Златната игла", че чак са я сънували, за някои от тях тези сънища се сбъднаха", сподели проф. Стойков. Той добави, че "Златната игла" е знак за висок талант, означава, развитие и просперитет в сферата на стила. Преди обявяването на победителите се състоя ревю-спектакъл. Той бе открит от VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова.

Избрани модели от свои колекции показаха и галерия-бутик RoRa с дизайнер Росица Рангелова, българската марка очила KWIAT, Fashion Gallery Esil Duran, Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова, както и дизайнерът Стоян Радичев. Мъжката мода беше представена от модна къща "Агресор" с дизайнер Марияна Папаличева и турската марка Weaver.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване