05/27/15 06:07
(http://www.klassa.bg/)

Би Би Кинг бил отровен

 Две от дъщерите на покойния Би Би Кинг обвиниха неговата бизнес мениджърка Лавърн Тони и личния му асистент Мирън Джонсън, че са отровили Краля на блуса, съобщиха медиите в САЩ.

Те са отправили писмено обвинение и полицията в Лас Вегас разследва случая. В неделя на балсамирания труп на Кинг е направена аутопсия и резултатите ще излязат до 2 месеца.

Карън Уилямс и Пати Кинг твърдят, че баща им е убит с някакви вносни лекарства. Пати уверява, че преди месеци видяла Джонсън да капва две капки от неизвестно вещество на езика на Кинг. Той почина в съня си на 14 май в Лас Вегас на 89 г. след ред инсулти вследствие на диабет. Джонсън бе до смъртния му одър.

Към обвинението на дъщерите се присъединиха още трима от потомците на Кинг. Той има 15 деца, 11 от които са живи.

Лавърн Тони е изпълнителка на завещанието на певеца, а приживе той я упълномощил да управлява имотите и парите му. Наследниците твърдят, че му е задигнала милиони. Казват също, че мениджърката не им дала да видят трупа на баща си цели 5 дни. Когато накрая ги допуснала до ковчега, Би Би Кинг изглеждал неузнаваем. Това засилило подозренията им.

“Глупости и лъжи", коментира адвокатът на Тони, която работи за Кинг от 39 години.

От следствието казаха, че разследването няма да забави мемориалните служби в негова памет тази седмица в Мемфис и Индианола, Мисисипи. Погребението ще бъде на 30 май. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване