05/29/15 07:42
(http://www.klassa.bg/)

Изчезна журналистът Мартин Кръстев

 Журналистът Мартин Кръстев изчезна и е обявен за издирване от столичната полиция. 53-годишният мъж излязъл от дома си на 27 май т.г. и не се прибрал вечерта. След като близките му направили безуспешни опити да се свържат с него и не го открили, обезпокоени потърсили помощ в столичното Първо РУ, съобщиха от МВР. Те обяснили, че Кръстев не е споделял да има неотложни задачи в провинцията, телефонът му също бил изключен.

 

Мартин Кръстев е среден на ръст, с нормално телосложение, кафяви очи, гъсти вежди. При притеснение леко заеква. Облечен е с черна тениска и сини дънки, обут е със сиво-бежови обувки. Носи черно-бежова чанта през рамо.

 

Мартин Кръстев е работил като репортер, редактор,  зам.-главен редактор във вестниците  “Стандарт”, “24 часа”, “Монитор”, КЕШ,  “Класа”. Допреди няколко месеца той беше и управител на Академичното издателство на БАН.

 

Гражданите, които разполагат с допълнителни данни за Мартин Кръстев, могат да сигнализират на тел. 112, 9827121, 02/9827166 или в най близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване