05/29/15 07:53
(http://pik.bg)

Старозагорската полиция събира сигнали и по имейл

Старозагорската полиция събира сигнали и по имейл

В ОДМВР Стара Загора е създадена организация за приемане на сигнали на граждани и организации за извършени нарушения на Закона за движение по пътищата поимейл, съобщиха от областната дирекция.

На имейл stara_zagora@mvr.bg, освен информация за извършеното нарушение, гражданите могат да прилагат и заснет от тях снимков или видео материал.

Необходимо е да се знае, че при изпращане на сигнал на посочената електронна поща, гражданинът или организацията подали сигнала, ще бъдат призовани в качеството на свидетел за образуване на административно – наказателно производство по отношение на нарушителя.

Ето защо в сигнала гражданите трябва да предоставят и следните данни: три имена, адрес за призоваване и телефонен номер за контакт.

 Граждани, сдружения и неправителствени организации могат да изпращат и предложения за подобряване на организацията на движение на обслужваната от ОДМВР – Стара Загора територия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване