06/03/15 14:34
(http://pik.bg)

Димитър Главчев: Държавата се намеси доста бързо и адекватно в Гърмен

Димитър Главчев: Държавата се намеси доста бързо и адекватно в Гърмен

Държавата се намеси доста бързо и адекватно в Гърмен. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев пред агенция „Фокус“.

„Смятам, че пак в режим на разговори и на разясняване на ситуацията би могло да се справи с решаването на проблемите в Гърмен“, обясни той.

Според него процедурите, които трябва да бъдат изпълнени, за да бъде всичко наред от друга страна са много продължителни пак ще трябва да се разговаря, за да може да спадне напрежението.

„Проблеми, които с години не са били решавани трудно се решават за една седмица, три седмици или един месец“, изтъкна Главчев като допълни още, че усилията са насочени в тази посока на решаването на проблемите. „Виждате, че и местната власт се заема с проблема, както е трябвало да се заеме преди време“, коментира той.

По думите му, ще се реши проблемът във възможно най-бърз срок, за да няма напрежение между различните граждани и да се спазват законите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване