06/03/15 17:27
(http://pik.bg)

Ромът Емил Костадинов: Не помня да съм показвал среден пръст на Левски, бях пиян!

Ромът Емил Костадинов: Не помня да съм показвал среден пръст на Левски, бях пиян!

Ромът Емил Костадинов, който беше установен като един от двамата мъже, увековечени на снимка с насочен среден пръст към лицето на Левски пред паметника му в Морската градина в Бургас, беше оправдан от съда днес.

22-годишният мъж от Камено твърдеше, че кадърът бил направен през 2013 година от случайни минувачи в парка. Той дори не знаел кой е авторът й и до публикуването й в медиите преди два дни, не я бил виждал. Неговият приятел, с който са на фотоса се казвал Чоко, който в момента не бил в страната. Това било прякора му, но Емил не помнел пълното му име.  Всъщност Чоко е Исуф Тефиков и е на 29 години, пише Флагман.

Той също е от Камено и е криминално проявен. Двамата с Емил се забавлявали в Морската градина, като изпили солидно количество алкохол.

Емил се оправда, че бил много пиян и не помни да е показвал среден пръст на Апостола. Извини се за постъпката си пред съдията Светлин Иванов и каза, че съжалява много.

"Знам кой е Васил Левски, разпознавам и себе си на снимката, но не помня да съм постъпвал така", поясни Емил.

Съдия Иванов подчерта, че оправдава Емил, тъй като снимката излиза в медийното пространство едва тази седмица и че ако това се беше случило до 1 година след заснемането, Емил е можел да носи отговорност.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване