07/08/15 06:25
(http://www.klassa.bg/)

30 000 пяха с The Voice в Пловдив

 Централният площад в Пловдив се оказа тесен за феновете, дошли, за да се забавляват с любимите си БГ звезди от ефира на The Voice завчера. Градът под тепетата приюти за трета поредна година  концерт  от лятното турне музикалния канал, а парти атмосферата бе нажежена от над 30 000 танцуващи. Най-оборотната млада изпълнителка в БГ попа Михаела Филева, братята Пламен и Иво, Жана Бергендорф и Моисей изпълниха премиерно новите си песни. Сред големите изненади за вечерта бе появата на рапъра Били Хлапето, с който Михаела записа първия си хит - „Когато ти трябвам”.

 

Павел и Венци Венц, Сантра, Кристо и Лора Караджова накара присъстващите да раздвижат ханш и да отпъснат гърла. Кулминацията на шоуто дойде с Криско и една от участничките в трети сезон на X Factor – Гери-Никол. Дуетното им парче „Ела и си вземи” се радва на пълна хегемония в клубните плейлисти по морето. Рапърът от Габрово не пропусна да затвърди статута си на хитмейкър и с „Шапка ти свалям”, в което с гласа на премиера с лафове стреля и актьорът Ненчо Балабанов. The Voice of Summer Tour продължава на 9 юли в Бургас на Централен плаж в 21 ч. Финалът на турнето е във Варна на 16 юли, а мястото на срещата е Южен плаж-Алея първа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване