07/08/15 15:22
(http://pik.bg)

КЗК отмени като незаконосъобразно решение за класиране в поръчка на Булгартрансгаз

КЗК отмени като незаконосъобразно решение за класиране в поръчка на Булгартрансгаз

Комисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на изпълнителния директор на "Булгартрансгаз" ЕООД за класиране на участниците и определяне на изпълнител на обществена поръчка с предмет "Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на газхроматографи и принадлежности към тях".

Производството установи, че техническото предложение на избрания за изпълнител участник "Брайт Инженеринг" ООД не съответства на изискванията на възложителя, поради което е следвало да бъде отстранен от процедурата. Като следващо нарушение КЗК приема неподписването на протокол № 2 от резервен член на оценителната комисия, който е взел участие при отварянето на офертите, вкл. и на ценовите, на мястото на редовен член на комисията.

КЗК връща процедурата от етап разглеждане и оценка на предложенията на участниците, съдържащи се в Плик № 2 от подадените оферти, съобразно мотивите в решението. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване