08/12/15 21:32
(http://www.klassa.bg/)

blizoo добавя нови възможности за потребителите във Варна

Blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, продължава разрастването на мрежата си във Варна, предлагайки на своите клиенти още възможности за избор от качествени интернет, ТВ и фиксирани телефонни услуги. Една от стъпките за това е откриването на нов търговски офис в Grand Mall Варна, който ще обслужва клиенти 7 дни в седмицата с удължено работно време. В него варненци ще могат да научат повече и за иновативното 4G LTE предложение на blizoo – blizoo Data, за мобилното приложение blizoo Talk, както и да избират самостоятелни или пакетни оферти.

В рамките на разрастването си в Морската столица blizoo продължава и изграждането на хибридно оптично-коаксикална мрежа, като от началото на годината е поставена мрежа за 20 000 нови домакинства. Изграждането на DOCSIS 3.0 мрежа, позволяваща на потребителите да ползват интернет със скорост до 200 Mbps за сваляне на съдържание, е част от инвестиционния план на blizoo, насочен към повишаване на качеството и сигурността на услугите. Новоизградената инфраструктура във Варна предлага на още повече жители на града достъп до аналогова и цифрови телевизионни услуги с високо качество,скоростна и надеждна интернет услуга и фиксирана телефония без месечна такса.

Поради повишаващия се интерес към услугите на blizoo във Варна, работим активно за предлагането на повече възможности пред потребителите при избор на ТВ, интернет или пакетни предложения. Вярваме в качеството на мрежата и услугите си, като се стремим същевременно да предоставяме надеждни продукти на добри цени.– коментира Валентин Кунторов, Директор Продажби в blizoo.

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и новото приложение blizoo Talk за смартфони – за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване