08/12/15 21:38
(http://www.klassa.bg/)

Най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб United VARs стъпи и в България

Най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб United VARs стъпи и в България чрез членството на БГ Бизнес Солюшънс. От своя страна водещата IT компания стана глобален партньор на SAP в United VARs. Преди това БГ Бизнес Солюшънс поддържаше статут на SAP® Gold Partner – най-високото ниво в партньорската програма на SAP SE и необходимо условие за членство в United VARs.


 

United VARs осигурява единна подкрепа на международните клиенти, координирайки целия проект: от управлението на международните екипи по внедряване до предоставянето на стандартизирани инструменти и най-добри практики за поддръжка, като по този начин осигурява постоянство в доставянето на качествени и компетентни услуги, независимо от местните различия, характерни за всяка отделна държава или регион.

Членството ни в United VARs е стратегическа стъпка за нашата компания и ще ни помогне да следваме целта си да предоставяме на клиентите си най-иновативните решения на SAP и да им помогнем да извлекат максимална стойност от тяхната инвестиция, независимо къде се намират и къде правят бизнес“, сподели Драгомир Маринов, управител на БГ Бизнес Солюшънс.

Присъединяването на БГ Бизнес Солюшънс към United VARs е признание за качествата на българските консултанти и високото ниво на познание на SAP продукти, както традиционни, така и от най-ново поколение. С присъствието на български партньор в United VARs обменът на опит и експертиза ще бъде още по-засилен за всички бъдещи проекти“, сподели Румяна Тренчева, управител на SAP България.

United VARs е основана през 2006 г. като глобална партньорска мрежа, обслужващи малки и средни предприятия по целия свят. В момента в организацията работят над 5000 SAP консултанти, а годишният обем на продажбите възлиза на над 1.6 милиарда долара. Първоначално организацията стартира с фокус върху Централна Европа, но бързо се разраства и сега има над 34 компании членки, партньори на SAP, във всички важни икономически региони в света и обслужва над 5500 клиента в повече от 73 страни, включително и в България.

За повече информация, посетете SAP Новини. Следвайте SAP в Twitter на @sapnews.

# # #

 

За SAP


Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP (NYSE: SAP) помага на компании от всички размери и индустрии да оперират по-успешно. От административния офис до заседателната зала, от склада до магазина, от настолния компютър до мобилното устройство - SAP вдъхновява хора и организации да работят заедно по-ефикасно и да използват бизнес процесите по-ефективно, вървейки една крачка пред конкуренцията. SAP приложенията и услугите дават възможност на повече от 282,000 клиента да оперират доходно, да се адаптират правилно, и да растат постоянно. За повече информация, моля посетете www.sap.com/bulgaria


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване