08/14/15 13:37
(http://pik.bg)

Данаил Папазов награди победителите в турнира по плажен волейбол

Данаил Папазов награди победителите в турнира по плажен волейбол

Данаил Папазов награди победителите в турнира по плажен волейбол, организиран от Гражданската инициатива "Живот за Варна".

Той се проведе на игрището на плажа до Втора буна и премина при изключително голям интерес. В надпреварата се впуснаха 45 отбора, разпределени в три групи – жени, мъже и смесени двойки. При смесените двойки участие взе и националът по волейбол Мирослав Градинаров, заедно със съотборничката си Диана. "Благодаря на всички, че дойдохте, играхте и показахте колко се талантливи. Желая Ви успех и нека спортният хъс никога не Ви напуска", обърна се към състезателите Данаил Папазов.

Победителите получиха купи, медали и много награди. За тяхното настроение, както и за това на зрителите, се погрижиха момчетата от "Тутурутка". Ето и класирането в съответните категории: Жени: 1-во място: Отбор "Порт Варна", Стефани Кьосева и Деница Петрова 2-ро място: Отбор "Черешка", Весела Колева и Виктория Викторова 3-то място: Отбор "124 без 1", Радослава Тодорова и Екатерина Александрова Мъже:

1-во място: Отбор "Туршия", Георги Ботев и Димитър Василев 2-ро място: Отбор "Мотористите", Борис Димов и Лъчезар Стоименов 3-то място: Отбор "Сопа волей", Михаил Марков и Симеон Димитров Смесени двойки: 1-во място: Отбор "Мамба", Георги Ботев и Стефани Кьосева 2-ро място: Отбор "Торпедо", Калоян Канев и Екатерина Александрова 3-то място: Отбор "Баш майсторите", Радослава Тодорова и Борислав Йорданов Индивидуална награда за най - добро представяне бе присъдена на Стефани Кьосева. Тази вечер предстои финалът на турнира по стрийт баскетбол, които се провежда в двора Търговската гимназия.

За призовете места в него се борят 40 отбора. Изненадата за победителите ще е Тити Папазов, който ще дойде във Варна специално за награждаването. Същевременно продължават мачовете по футбол в Спортен комплекс "Тринити парк". Финалите ще са на 15 август. Всички турнири са организирани от Данаил Папазов и "Живот за Варна". 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване