08/14/15 11:42
(http://pik.bg)

Камери спипаха хулигани да трошат парка в "Дъбника" (видео)

Камери спипаха хулигани да трошат парка в "Дъбника" (видео)

Записи показват хлапетата, трошили съоръженията в новооткрития парк в ж.к. „Дъбника” във Враца, пише „Конкурент”. Заснетите кадри са от камерите, разположени по цялата територия на общественото място и на тях ясно се вижда как деца и тийнейджъри увреждат седалките на амфитеатъра, една лампа и дюза за поливане на тревата.

При преглед на записите служители от община Враца са установили, че първият инцидент е станал на 5 август, когато две момчета и момиче седят на пейките в амфитеатъра. На кадрите, които ни предоставиха от местната администрация се вижда, че минути преди 20 ч. момчетата чупят седалката и след това спокойно си тръгват. На запис от 9 август пък се вижда, че вече липсват 3 от местата за сядане в същия сектор.

В заснетите кадри на 6 август се вижда, че момче с колело удря дюзата в края на градинката. След това се опитва да я изправи и тя се троши.

Според видеото, следващата поразия е станала в 21.15 ч. на 8 август, когато отново дете с колело чупи общинската собственост. На записа се вижда момиче, които преминавайки между 2 лампи удря едната и тя пада.

Зам.-кметът на община Враца Красимира Георгиева обясни, че записите ще бъдат предадени на органите на реда. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване