08/14/15 20:37
(http://www.klassa.bg/)

КРАЛСТВО МАРОКО ПОДКРЕПИ ДЖАЗ ПРИНЦЕСАТА ИНДИ ЗАРА ЗА КОНЦЕРТА Й У НАС

Концертът на пустинната джаз принцеса Инди Зара у нас получи подкрепата на обичаната й родина Мароко, която вдъхновява и втория албум на звездата „Homeland“. Посланикът на страната Нейно Превъзходителство г-жа Латифа Ахарбаш обяви, че застава зад събитието, като то ще премине под патронажа на посолството на Кралство Мароко в София.

 

Екипът на г-жа Ахарбаш е изключително доволен и горд от новината, че най-популярната мароканска певица ще гостува в София и ще представи културата на Мароко. От посолството дори изявиха желание за допълнителни прояви, посветени на гостуването на талантливата певица.

 

Инди Зара идва в България за втори път на 16 октомври в Sofia Live Club заедно с бенд от шест души, които са изявени имена от соул и джаз музиката. Номадската принцеса е еднакво искрена и чувствена, a публиката обожава дълбоките й вокали и страстната й музика. Тя успява да докосне емоциите на радост или тъга. Блендата й е изключително приятна за ухото с елементи на соул, джаз и реге. Да я чуеш на живо е едно разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго.

 

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

 

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .

 

С медийната подкрепа на: Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, MySound.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Svetsko.bg, ViewSofia.com, DJambore.com, OffNews.bg, StyleArt.bg, Musictour.eu, Bulevard.bg, Svejo.net, 12mag.net, Grazia.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване