08/14/15 10:45
(http://pik.bg)

Немотията убила Силва от Благоевград

Немотията убила Силва от Благоевград

Районна прокуратура пое разследването за самоубийството на 32-годишната благоевградчанка Силвия Мицанова. Досъдебното производство е образувано по работното обвинение - склоняване към самоубийство. На този първоначален етап е известно, че младата жена е изпаднала в депресия. Преди 2 месеца тя е направила опит да сложи край на живота си, като се е нагълтала с лекарства, но тогава лекарите са успели да я спасят.

Тя е дете на разведени родители. Живеела с майка си и по-малкия си брат в къщата им на ул. „Кръстьо Асенов“ в Благоевград. Животът им бил труден, тъй като за издръжката се грижела основно майката, която работила като чистачка в хотел „Ален мак“. Силвия също се опитвала да изкара някой лев, но нямала постоянна работа, разказаха съседи, съобщава Struma.bg.

Какво е подтикнало младата жена да скочи от 6-ия етаж на 12-етажния блок на ул. „Иван Шишман“ №18, ще си остане загадка, която тя ще отнесе със себе си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване