08/14/15 09:20
(http://pik.bg)

Шефът на "Пътна полиция": Извършва се повторен оглед на местопроизшествието в Ловеч, където снощи бе блъснато дете

Шефът на "Пътна полиция": Извършва се повторен оглед на местопроизшествието в Ловеч, където снощи бе блъснато дете

Всички мерки, които предприемаме, водят до някакъв резултат, но за съжаление тази нощ отново имаме тежко пътнотранспортно произшествие със загинало дете на територията на ОД на МВР - Ловеч. В момента се извършва повторен оглед на местопроизшествието. Това каза комисар Бойко Рановски, началник на отдел "Пътна полиция" в ГДНП, по време на брифинг на тема "Анализ на пътно-транспортната обстановка през летния период и предприетите мерки за намаляване на пътния травматизъм", цитиран от Фокус.

"Вече има образувано досъдебно производство, но в подробности не мога да навлизам. Инцидентът е станал снощи, около 22.00 часа близо до хотел "Ловеч". Детето, което е блъснато, е 11-годишно", посочи комисар Рановски. Той поясни, че скоростта, която може да се развива в този участък, не е голяма, но все още предстои да бъдат изяснени причните за възникването на инцидента.

"Предприемат се много действия и мерки, но за съжаление броят на убитите и ранените се запазва същия, а в някои случаи и нараства, в сравнение със същия период през миналата година", обясни още комисар Рановски.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване