08/17/15 09:28
(http://pik.bg)

Вижте какво обяснение даде управителят на 5-звездния хотел в Слънчев бряг за мизерията и мръсотията в стаите

Вижте какво обяснение даде управителят на 5-звездния хотел в Слънчев бряг за мизерията и мръсотията в стаите

 

Управителят на 5-звездния хотел в Слънчев бряг Атанас Лазаров обясни причините за мръсотията и изпочупеното оборудване в стаите. За ужасяващата екскурзия разказа тази сутрин пред Нова тв Йорданка Кърджева, която отишла със семейството си в луксозен комплекс. Младата жена обаче останала потресена от условията, на които се натъкнала, след като заедно със съпруга си и дете им били настанени в стаята.

Мизерията беше огромна, разказва Йорданка Кърджева. По думите ѝ стаята не била почистена, а сред "5 звездния лукс" били изпочупени плочки, брави и оборудване. Дори спалното бельо на леглата не било сменено. "Платихме по 287 лева на нощувка за тази почивка", коментира тя.

В предаването взе участие и Атанас Лазаров, управител на хотела в Слънчев бряг. "Във всеки хотел туристите освобождават стаите до 12.00 часа, а следващите се настаняват след 14.00 часа. В конкретния случай тези летовници са пристигнали твърде рано, веднага след като предишните са освободили стаята и са се настанали в 12.30 часа", информира Лазаров.

По думите му веднага, след като семейството се настанило, отишла камериерка, която да почисти стаята и да смени спалното бельо на леглата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване