08/17/15 13:41
(http://pik.bg)

Откриват новата спортна зала в Пловдив на 30 август

Откриват новата спортна зала в Пловдив на 30 август

Готов е вече паркингът за 400 коли пред новата спортна зала Колодрума в Пловдив, предстои облагородяването на зелена площ и целият район ще бъде оформен. В ход е трескава подготовка за откриването на придобивката, което ще има и национален характер. Лентата официално ще бъде срязана на 30 август, когато ще финишира Международната колоездачна обиколка на България. Движението на състезателите ще бъде предавано на живо на екрани пред залата, а финалът ще е в самата зала.

Три дни преди официалното откриване ще започне първото голямо спортно събитие в залата- Световното първенство по таекуондо. 6 000 зрители побира залата, за откриването са разпратени официални покани до всички български спортни федерации, очаква се да присъства министър-председателят. В церемонията ще участват и 700-те таекуондисти, така че за пловдивчани входът ще е лимитиран. Ще може да се влиза само с покани- те са безплатни и ще се раздават от сряда в Билетния център пред общината и в Туристическия информационен център.

Предстои в залата на 20 август да влезе комисията за издаване на акт 16. В церемонията по откриване на залата ще участват оперни артисти от Държавна опера- Пловдив, Deep zone project и други, които все още се уговарят. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване