08/17/15 09:00
(http://pik.bg)

Седем столични района ще останат без вода днес

Седем столични района ще останат без вода днес

 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Македония“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода".
Засегнати ще бъдат хората, живеещи в района на:
Бул. „Македония“ от №2 до №38, бул. „Христо Ботев“, ул. „20-ти април“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Лайош Кошут“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Владайска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Станислав Ангелов“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Равнец“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Павел Венков“, ул. „Латин Колев“, ул. „Мрахорица“, ул. „Станислав Ангелов
по ул. „Леденика“ от ул. „М. Маринов“ до ул. „Грудово“
по ул. „Любимец“ от ул. „Станислав Ангелов“ до ул. „М. Маринов“ и ул. „Грудово“ №1, №2, №3
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латин Колев“ ъгъла с ул. „Спортист“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“, кв. „Кумарица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред църквата.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Караджин“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Караджин“, ул. „Пролетна“, ул. „Бреза“, ул. „Блазна“, ул. „Полувраг“, ул. „Ибровица“, ул. „Връх Острокап“, ул. „Иван Пешев“, ул. „Альовица“, ул. „Заградена поляна“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев“ ъгъла с ул. „Връх Острокап“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. 2 от ул. 61 до бул. „Ботевградско шосе“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 ъгъла с ул. 61.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул.“Съзнание“ от ул. „Моровча“ до ул. „Ком“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Моровча“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул.“Явор“ от ул. „Кория“ до ул. „Къси дол“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Явор“№20.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване