08/18/15 07:25
(http://pik.bg)

Арестуваха двама дилъри с коктейл наркотици в Слънчев бряг

Арестуваха двама дилъри с коктейл наркотици в Слънчев бряг

Полицията в Несебър залови 19-годишен мъж със сериозно количество и различен асортимент от наркотици. Униформените спрели за проверка криминалнопроявения Валентин С. на алеята от хотел „Заря” за хотел „Кристал” в Слънчев бряг, предаде Флагман.бг.

При вида на ченгетата Валентин изхвърлил голямо количество наркотици в опита си да се спаси от ударите на закона. Сериозното количество обаче нямало как да остане незабелязано от униформените. Той изхвърлил 23 полиетиленови пликчета с канабис, три плика метамфетамин, седем пликчета с кокаин и четири сини хапчета екстази.

19-годишният Валентин е задържан за 24 часа.

При обиск на друг криминалнопроявен младеж полицаите открили две таблетки амфетамин. Последвало претърсване в квартирата на Георги С. от Търговище, разположена в хотел „Кристал” в Сънито. Там ченгетата открили 14 сини хапчета амфетамин, синьо прахообразно вещество, четири пликчета с амфетамин, три свивки канабис, полиетиленово пликче с кокаин, полиетиленово пликче с метамфетамин, 16 топчета канабис, 14 полиетиленови пликчета с амфетамин, самозалепващото се пликче с канабис и топче канабис.

Георги С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване