08/18/15 10:30
(http://pik.bg)

Бареков: Една дузина мухи жужат в парламента и стават за резил

Бареков: Една дузина мухи жужат в парламента и стават за резил

"Хората в парламента, влезли с моето име, нямат нищо общо с мен и моите принципи, те са крадци на самоличност, готови да продадат за пари и майките си бащите си и собствените си деца", каза на страницата си във "Фейсбук" евродепутатът Николай Бареков.

Ето какво пише той в социалната мрежа:

Политическите ГМО-та, с нищо не означаващи имена, БДЦ и Народен съюз нямат право да се явяват на избори, мамейки хората, като ползват правото на ББЦ да има представители в ОИК и СИК. Тези, пръкнали се чрез покупка на продажни депутати, изкуствени партийки са мъртвородени и могат да отидат на избори само като паразити на партията, която ги вкара в НС. Затова няма да получат правото чрез моя подпис да вземат квоти в ОИК и СИК за местните избори!

От името на ПП „България без цензура“ и от мое име стотици хиляди избиратели пратиха една дузина мухи в парламента. Веднага след като станаха депутати, тези мухи се превърнаха в мухи без глави и забравиха КОЙ и ЗАЩО ги е пратил точно там...

Да си подлога на властта вероятно е сладко, облагите на властта вероятно също, но всичко това е крайно пагубно, когато го присвоиш за лично ползване и забравиш, че Избирателят и Каузата са единственото основание да стоиш в политиката повече от еднодневките. Една дузина мухи жужат в парламента и стават за резил без сами да осъзнават колко са жалки в очите публиката.

Моето правило е да не преговарям с крадци и да не правя безпринципни сделки. Няма да предам каузата ББЦ на т.н. "бивши депутати на Бареков". Прекалено сме големи като партия и кауза, за да се превърнем в донор на политическа легитимност за шепа мародери, които искат да излъжат хората, че са печелили избори и ББЦ не е била знамето, което събра половин милион избиратели в името на разбиването на стария и порочен модел.

Хората в парламента, влезли с моето име, вече нямат нищо общо с мен и моите принципи, те са крадци на самоличност, готови да продадат за пари и майките си и бащите си и собствените си деца. Те направиха изборите като възможност за хората още по- отвратителни и нямат право повече да ги омърсяват с гнусните си схеми.

Така нареченото БДЦ е в пълна морална безпътица. Тази парламентарна група няма основание да съществува, след като предаде и продаде избирателите на ББЦ и мен самия. Единствената причина тя да бъде част от 43-тото НС и тези 15 души да се кичат с титлата „народни представители“ сме ние. Без моето име, без моето присъствие, без ББЦ тези хора нямат място в парламента.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване